Limousine udlejning i København

Alene i København findes der mere end seks forskellige firmaer, der tilbyder limousinekørsel til særlige lejligheder som bryllup, galla og konfirmationer. De mange forskellige firmaer og den generelle store efterspørgsel på limousiner i vores hovedstad, presser priserne helt i bund – og det kommer dig som mulig kunde til gode i form af billige priser.

En anden fordel ved at bestille limousine udlejning i København er også, at du generelt får mere for dine penge! Arealmæssigt er København nemlig ikke særligt stort og da mange limousineselskaber starter betalingen allerede, når limousinen forlader dens garage, så betyder den korte afstand til dit opsamlingspunkt en del for prisen på din limousinetur.

Find limousine udlejning i København:

Cosmopolitan Limousine
Læs mere
Limousine Center København
Læs mere

Celebrity Limousine Service
Læs mere
Exclusive VAN & Limousine service
Læs mere

Dansk Limousine Center
Læs mere
QAAK
Læs mere

SLS Limousine
Læs mere
Dansk Limousine Center
Læs mere

BookAclassic
Læs mere
Limousinen.dk
Hjemmeside

Limousine København
Hjemmeside
Midtsjællands Limousinekørsel
Hjemmeside

XL Limoservice
Læs mere
AS-Limo
Læs mere

MBJ Limousineservice
Læs mere
Sydkystens Limousine Service
Læs mere

Hvis du kender andre steder, der tilbyder limousine udlejning, så send os en mail.

Som du kan se, så findes der mange forskellige muligheder, når du skal bestille en limousine i København. For at gøre det nemmere for dig at vælge, har vi inkluderet relevante oplysninger som eksempler på priser, anmeldelser fra andre brugere samt kontaktoplysninger mv. Hvis du selv har haft en oplevelse med et af selskaberne, så må du meget gerne anmelde det!

Vores håb er, at denne side kan hjælpe andre til at få en god oplevelse i en limousine.

Hvis du kender til firmaer der ikke er på listen, men som tilbyder limousine udlejning i København, så kan du tilføje firmaet. Tak, for hjælpen!