Find limousine udlejning i Aalborg

Med Jomfru Ane Gade centralt placeret i byen er Aalborg én af Danmarks mest festlige byer. Derfor er det heller ikke unormalt, at se en lækker limousine i bybilledet. I Aalborg findes der flere forskellige steder, du kan leje en limousine. Her på siden, har vi samlet alle stederne, så du i ro og mag kan sammenligne dem og vælge den limousine udlejning du synes bedst om.

Selvom der er mange limousinefirmaer i Aalborg, så skal man helst være tidligt ude, når man ønsker at booke en limousine. Med mere end 100.000 indbyggere, flere større gymnasier, handelsskoler og tekniske skoler, så er der nemlig rift om de lækre limousiner.

Lej en limousine i Aalborg:

Limousine Nordjylland
Hjemmeside
Nørresundby Limousine Udlejning
Hjemmeside

Dybvad Taxi
Læs mere
BookAclassic
Læs mere

Nordjyllands Limousine Service
Hjemmeside
Ørsted Limousine
Hjemmeside 

Hvis du kender andre steder, der tilbyder limousine udlejning, så send os en mail.

Aalborg har mere end seks forskellige firmaer, der udlejer limousiner og derfor er der mange muligheder for at finde lige præcis den limousine, du drømmer om at leje. Udover de traditionelle hvide, luksuriøse og lange limousiner, så kan du også leje mere klassiske limousinebiler, hvis det bedre falder i din smag. Udvalget er stort, så uanset hvilke limousine du ønsker at bestille, så kan du finde den til en billig pris i Aalborg!

Klik ind på de enkelte firmaer og se deres limousiner i Aalborg.