Limousine Service i Nordsjælland

De fleste mennesker elsker at føle sig ekstra stilet, tjekkede og cool en gang imellem! Især ved større begivenheder vil man gerne se godt ud og køber derfor måske en ny kjole eller habitjakke, mens også makeuppen og håret skal sidde perfekt – for prikken over i’et kan man vælge at blive afhentet og ankomme i en limousine, og så bliver det vidst ikke mere festligt!

Limousiner i Nordsjælland:

Cosmopolitan Limousine
Hjemmeside
Limousine Center København
Hjemmeside

Celebrity Limousine Service
Hjemmeside
Exclusive VAN & Limousine service
Hjemmeside

Dansk Limousine Center
Læs mere
QAAK
Hjemmeside

SLS Limousine
Hjemmeside
Dansk Limousine Center
Hjemmeside

BookAclassic
Læs mere
Limousinen.dk
Hjemmeside

XL Limoservice
Hjemmeside
AS-Limo
Hjemmeside

MBJ Limousineservice
Hjemmeside
Sydkystens Limousine Service
Læs mere

Hvis du kender andre steder, der tilbyder limousine udlejning i Nordsjælland, så send os en mail.

Hvis du bor på Nordsjælland, er der rigtig mange steder, hvor du kan leje forskellige limousiner. De er som regel udstyret med lækre sæder, cool lys, bar og alkohol samt stjernehimmel. Derudover sidder man over for hinanden, som kaldes en ”face-to-face” indretning af køretøjet.

At køre limousine er noget, som man kun oplever sjældent, hvilket også gør det til så stor en oplevelse for mange, når man ruller afsted i en rigtig high-class klassisk bil, som der bare er elegance over! Derfor er limousine-kørsel også en god ide til årets firmafest eller gallafesten på gymnasiet, da en limousine med garanti vil få alle passagererne i feststemning og godt humør! Det er en sjov og uforglemmelig oplevelse, som I kan dele sammen efterfølgende.

Besøg de forskellige hjemmesider og find det rette selskab i Nordsjælland.