Stjerne for en dag? Lej en luksusbil


Lej en vaskeægte luksusbil

Nu har du muligheden for at komme op i samme liga som de hotteste Hollywood-stjerner. Du kan leje en af verdens fedeste, frækkeste, hurtigste, mest ikoniske, ældste eller største biler. Hånden på hjertet, kunne det ikke være sjovt at prøve at køre rundt i en ægte luksusbil med en voldsom motor under kølerhjelmen og en udstråling af Star Quality? Måske trille lidt rundt i kvarteret, hvor du bor – senere prøve kræfter ude på motorvejen – parkere foran en god restaurant… Det kan blive til virkelighed ved at leje en luksusbil.

10.000 kroners spørgsmålet er selvfølgelig, hvem du gerne vil imponere med ”din” ultrafede luksusbil? Skal det være en sød pige (dreng), du gerne vil give hjertebanken? Skal det være nogle af vennerne? Kollegerne? Familien? Eller vil du i virkeligheden helst bare have oplevelsen for dig selv? Eller måske forære den som et gavekort til én, du holder af?

Ud over de lækre luksusbiler kan du også leje en limousine, en bus eller en partybus, hvis du og vennerne/kollegerne/familien gerne vil køres standsmæssigt fra punkt A til punkt B…

Her er 11 luksusbiler du kan leje:

Lej en Ferrari

Lej en Ferrari og kør selv

Ferrari er en fuldblodsitaliener, sportsvognen, som alle raske drenge (og piger) drømmer om at prøve selv – og blive set i. Det er scorebilen over alle scorebiler med et superfrækt design, der med garanti får alle på gaden til at vende sig om efter dig. Presto!

Læs meget mere om at leje en Ferrari (priserne starter ved 575 kroner)

Lej en Lamborghini

Lej en Lamborghini i Danmark

Lamborghini er Ferraris frække fætter med et design, der minder mere om et overlyds jetfly – et cockpit af en kabine – og en motorlyd, der næsten giver åndenød. Under kølerhjelmen gemmer sig fantastiske kræfter, der bringer dig fra 0-100 km/t på ganske få sekunder.

Læs mere om at leje en Lamborgini – Du kan både køre på offentlig vej og bane.

Lej en Porsche

Lej en lækker og hurtig Porsche

Porsche er den klassiske, tyske sportsvogn med de sensuelle linjer, de formstøbte sæder, den let snerrende motorlyd, de mange hestekræfter holdt stramt i kontrol – og en sexet udstråling, der oser af høj klasse og god smag. Med en Porsche kan man begå hvor som helst i byen.

Kør en lækker Porsche for kun 849 kroner

Lej en Audi R8

Lej en Audi R8 og få en bil udover det sædvanlige

Der kører masser af Audi’er rundt på de danske veje – men meget, meget få R8’ere! Det er en fuldblods sportsvogn med massivt kraftoverskud, super råt design og en udstråling af ”gæt hvem der kommer først fra start her i krydset, fister!” Audi R8 er en mere diskret måde at lege blærerøv.

Du kan prøve at køre i en Audi R8 for 849 kroner eller du kan blive hentet i en et valgfrit sted

Lej en Mercedes

Kør en klassisk eller superhurtig Mercedes

Mercedes er det nærmeste, tyske biler kommer på adel. Det er den luksuøse direktørbil, der både er super komfortabelt indrettet og samtidig har kræfter nok under kølerhjelmen til at flytte sig i en vis fart. Mercedes’ logo er en stjerne – fordi den gør sin chauffør til en stjerne.

Se hvad det koster at bestille Mercedes kørsel

Lej en Ford Mustang

Lej en vaskeægte muskelbil, Ford Mustang

Ford Mustang er den frække, amerikanske sportsvogn, som en hel generation af unge drømte om at få fingrene i. Der er masser af muskler under kølerhjelmen, men Ford Mustang cruiser man ofte langsomt rundt i, så alle kan få glæde af synet. Spil gerne noget Bruce Springsteen imens.

Prøv en Mustang og mærk hvordan dens muskler arbejder

Lej en amerikanerbil

Mærk brølet ved at køre i en amerikanerbil

De smukke, gamle amerikanerbiler med de bløde linjer, de brede sæder og den skønne, slubrende motorlyd fører dig tilbage til de klassiske Hollywood stjerners tid, hvor der ingen bekymringer var, hvor solen altid skinnede, og hvor menuen stod på saftige burgers og milkshake.

Lej en tilbagelænet amerikanerbil med musklerne i orden

Lej en veteranbil

Lej en veteranbil og kom frem med stil

Veteranbiler er synet og lyden af en svunden tid – det er hygge og nostalgi og længslen efter en uskyld, der for altid er tabt. At køre rundt i en veteranbil vidner også om god stil! Det er for eksempel det allermest passende køretøj til bryllupper, romantiske dates, konfirmationer mv.

Lej en veteran eller anden klassisk bil her

Lej en limousine

En lang klassisk hvid limousine

Nogle anledninger kræver bare lidt mere stil end en almindelig taxa: Et bryllup, en firmafest, en polterabend. Lad en chauffør køre jer fra punkt A til punkt B uden at bekymre jer om parkering, promiller eller fartbøder – og snup et glas bobler og en lille snack undervejs.

Læs mere om limousinekørsel

Lej en bus

Du kan leje en stor bus hvis I er mange mennesker

Skal hele festen eller firmaet transporteres på én gang, er det genialt at leje en bus. Det skaber altid stemning at køre sammen i ”sit eget” køretøj, hvor man kan høre musik undervejs, synge sange, hygge sig og måske snuppe en lille én, så er man er i stemning, når man når frem. Nemt, bekvemt, komfortabelt.

Du kan leje en flot bus, hvis I er et stort selskab (priser fra 2.040 kroner)

Lej en partybus

En Partybus giver festen en kickstart

En partybus er en fest på fire hjul. Der er fede højttalere, dansegulv og toilet ombord – og en bar med alt, hvad hjertet kan begære af sjove cocktails og iskolde fadbamser. Partybussen kan bruges som transport eller som stedet, hvor festen foregår – eller som sjov kulisse om et firmaarrangement.

Læs mere om at leje en partybus

Køb oplevelsen på et gavekort

Lyder det ikke fantastisk med en luksusoplevelse på 4 hjul? Med denne mulighed har alle mennesker mulighed for at føle sig som stjerner for en dag. Det er ikke bare sjovt, det er vanedannende.

Nu skal du bare bestemme dig for, hvem du vil dele oplevelsen med… Vi lover, at alle vil være glade for at blive inviteret med – eller at modtage oplevelsen som et gavekort.

Med et gavekort har du selv eller gavemodtageren fuld fortrydelsesret, bytteret og mulighed for at udnytte gavekortet i lang, lang tid fremover. Køb et gavekort hos DuGlemmerDetAldrig og Oplevelsegaver.

Cool på 4 hjul, hvabehar…?!