Billeje på Mallorca. Find en billig lejebil til din ferie


Billeje på Mallorca

Hvert år flyver mange tusinde danskere til Mallorca for at nyde det varme vejr og de smukke og badevenlige sandstrande langs kysten. Men Mallorca er meget mere end bare sol og strand! Mallorca er nemlig en ø i rivende udvikling, hvor der også venter store naturoplevelser og muligheder for både shopping, afslapning og kulturelle oplevelser. Man kan godt opleve Mallorca uden en bil, men skal man have den fulde oplevelse, så bør man leje en bil, så man kan køre rundt selv.

Øen er tilpas lille til at man nemt kan komme rundt på den, men mange af de store oplevelser venter, når man bevæger sig uden for alfarvej og f.eks. op i de smukke bjerge som præger øen oppe i nord.

Mallorca byder også på mange små hyggelige bugter hvor dig og din kæreste (eller familie) kan nyde en dukkert for jer selv. De kan være svære at finde og nærmest umulige at nå frem til uden en bil, men det er sådanne oplevelser der gør jeres ferie til Mallorca til en rejse I aldrig vil glemme.

Så lej en bil og få den fulde oplevelse af øen!

Hvad koster billeje på Mallorca?

Mallorca er blandt de billigste destinationer i Europa når det kommer til biludlejning. Sammenligner man Mallorca med andre lignende feriedestinationer, så kan du faktisk ofte spare penge ved at bestille billeje på Mallorca i forhold til f.eks. Malaga eller Tenerife.

Men hvor finder du så den billigste billeje henne? Der er desværre ikke noget entydigt svar på det spørgsmål, men vores undersøgelser har vist, at du finder langt den billigste pris ved at bruge en hjemmeside som f.eks. AutoEurope, der har gjort det til deres speciale at finde de billigste priser på biludlejning. Ved at sætte de forskellige udlejningsselskaber op mod hinanden kan de presse priserne ned og samtidigt give dig en bedre service.

Hvad du sparer på din billeje kan du bruge på din ferie!

Hvornår er det billigst at leje bil på Mallorca?

Der er store forskellige på priserne på biludlejning på Mallorca og er du fleksibel med dit afrejsetidspunkt, så kan du nemt spare et par hundrede kroner alene på billeje.

Januar Februar Marts April
150 200 250 200
Maj Juni Juli August
300 350 350 400
September Oktober November December
300 250 200 150

*Prisen per dag for en lejebil på Mallorca (afrundede tal)

Som du kan se, så er det klart billigst at leje bil i Januar og december og dyrest i august.

Hvor kan man hente sin lejebil henne?

De fleste der rejser til Mallorca vælger at leje en bil på nettet hjemmefra, så den står klar til dem i Palma Mallorca lufthavn når de lander. Det er klart den nemmeste løsning og selvom priserne ved afhentning i lufthavnen generelt er en smule højere end ved afhentning inde i byen, så er det den løsning langt de fleste vælger.

Afhentning i Palma Mallorca lufthavn

De fleste biludlejningsselskaber giver mulighed for, at man kan hente sin bil i lufthaven og da alle selskaberne samtidigt er placeret indenfor en 10 kilometers omkreds, så er det også dejligt nemt, når ferien lakker mod enden og man skal til og hjemad.

Disse selskaber tilbyder afhentning i lufthavnen:

Sixt Hertz OK Rent A Car Inter Rent
Click Rent Record Go Centauro Drivalia
Dollar Goldcar AVIS Europcar

Afhentning i Palma by, Alcudia eller andre byer

Som nævnt, så er det nemmest af hente sin lejebil i lufthavnen, men hvis du kun skal bruge bilen i en begrænset del af din ferie, så kan du også vælge at leje den hjemmefra og så afhente den i én af de mange byer på Mallorca. Du skal dog være opmærksom på, at det kan være dyrere at afhente bilen i en by fremfor i lufthavnen. Det skyldes, at mange af de mindre selskaber ikke har råd til at etablere sig i byerne og dermed er konkurrencen heller ikke ligeså høj og det giver ofte dyrere billeje priser.

Sammenlign altid priserne i lufthavnen med byerne før du bestiller din billeje

Se priserne i de mest populære byer:

Palma de Mallorca Alcudia Cala d’Or
Port d´Andratx Port de Pollensa Cala Major

Seværdigheder der nemt kan nås med bil

Her er vores bud på 3 seværdigheder du nemt kan nå i din lejebil:

Serra de Tramuntana kan nemt nås med bil1. Serra de Tramuntana

Hvis du skal på ferie til Mallorca, så må du ikke snyde dig selv for en køretur op til bjergkæden Serra de Tramuntana, der ligger i det nordlige Mallorca. Her vil du blive mødt af Mallorcas smukkeste udsigtspunkter og en bjergtagen natur, der indbyder til spadsereture eller bare en hyggelig køretur i et roligt tempo. Læg også vejen forbi Soller hvor du kan parkere bilen for en stund og i stedet sætte dig ind i det historiske tog, der tager dig med ud på en tur i de omkringliggende bjerge, hvor dit kamera kan blive brugt flittigt.

Palma de Mallorca2. Palma de Mallorca

Hovedstaden på Mallorca hedder Palma de Mallorca og den byder på gode shoppingmuligheder, masser af restauranter, seværdigheder og flotte bygningsværk.

Når du ankommer til Palma kan du næsten ikke undgå at bemærke den kæmpemæssige katedral der udover at være et arkitektonisk mesterværk også er kendetegnet for byen. Hvis benene ikke er for trætte, så læg også vejen forbi den hyggelige havn hvor der er mange flotte både.

Bor du i Alcudia så tager køreturen til Palma cirka 45 minutter.

Playa de Muro Beach er den smukke strand i Alcudia3. Playa de Muro Beach

For nogle år siden havde Mallorca et blakket ry på grund af grisefesterne i 60’erne og 70’erne, men i dag er Mallorca én af de absolut mest populære feriedestinationer i Europa. Og man forstår godt hvorfor, når man først har været der…

Hvorfor billeje på Mallorca?

5 gode grund til at du skal leje en bil:

  1. Fordi du får de bedste oplevelser på egen hånd
  2. Fordi biludlejning er billigt på Mallorca
  3. Fordi du kan finde og nyde de uspolerede steder i en bil
  4. Fordi det giver dig den ultimative frihed
  5. Fordi det er nemmest at komme rundt på øen i egen bil

Med vores erfaringer og guide, kan du nemt finde billig billeje på Mallorca!