Lej en Ferrari – Kør selv og få lynhurtig oplevelse


Lej en Ferrari og kør selv

De italienske Ferrari-biler er den ultimative drengedrøm. Og du kan komme ud og køre i en vaskeægte Ferrari for hvad en god aften i byen koster. Du kan selv sætte dig bag rattet i din lejede Ferrari for 849 kroner eller du kan sætte dig på passagersædet for 575 kroner. Det lave, elegante design … atmosfæren af flycockpit i den ultralækre kabine … de brede ”sutter”, der holder bilen stabilt på et hvilket som helst underlag … det overlegne kraftoverskud fra de mange cylindre under kølerhjelmen … følelsen af at blive presset tilbage i sædet med selv det letteste tryk på den stramme speederpedal … brølet fra motoren, når den springer op i de høje omdrejninger. VROOUUUM!

Intet slår oplevelsen af at drøne afsted i en ægte Ferrari. Tro os, dét SKAL prøves mindst én gang i livet.

Nu er spørgsmålet så bare, om det er dig selv, du vil give oplevelsen? Eller en anden heldig person? Polterabend? Fødselsdagsgave? Bryllupsgave? Firmagave?

Her kan du købe gavekort til 3 forskellige Ferrari-oplevelser…

Her får du et kort overblik over de 3 muligheder der er for at køre Ferrari:

Ferrari: Gavekort til at køre selv

Denne oplevelse er skræddersyet til friske mænd (eller kvinder) med eget kørekort og lyst til at tæmme en vaskeægte Ferrari selv ude i trafikken. Den heldige bilist skal ud at køre en dansk indregistreret Ferrari 360 Spider, der spinner fra 0-100 km/t på sølle 4 sekunder og har en topfart på 315 km/t. I sædet ved siden af sidder en erfaren instruktør, der guider dig eller gavemodtageren afsted på både landevej og motorvej.

Du kan leje en Ferrari til lande- og motorvejskørsel her:

Begge steder kan du tilkøbe flere kilometer / mere tid til en billigere pris!

Ferrari: Gavekort til at køre på bane

Denne oplevelse er målrettet til fartglade personer af begge køn, som har lyst til at trykke den af på en bane, hvor der virkelig er mulighed for at komme op i fart. Den lykkelige bilist skal ud at køre i en dansk indregistreret Ferrari 458 Italia med en kraftfuld V8-motor. Over fire omgange på banen bliver der rig lejlighed til at sparke speederen i bund og mærke den voldsomme acceleration. I sædet ved siden af sidder en erfaren instruktør, som sikrer dig selv eller gavemodtageren den optimale oplevelse.

Kør selv Ferrari på bane kan købes her:

Da der ikke er forskel på prisen og selve oplevelsen kan du vælge at købe oplevelsen hos DuGlemmerDetAldrig.dk, da de har en bedre score på Trustpilot.

Ferrari: Gavekort til en tur som co-driver

Denne oplevelse er perfekt til ham eller hende, som af en eller anden grund ikke selv har mulighed for at køre den lynhurtige bil. Måske på grund af vedkommendes alder, eller fordi det bare er sjovere at prøve at fræse afsted med en racerkører bag rattet på en professionel bane. Alene lyden af den magtfulde V8-motor med ikke færre end 570 hestekræfter er en uforglemmelig oplevelse.

Du kan leje en Ferrari som co-driver her:

Her ville vi købe oplevelsen hos Oplevelsesgaver.dk, da det giver mere værdi for pengene!

Kør Ferrari – hvor og hvordan?

Kør Ferrari på landevej

Kør-selv-oplevelsen kan finde sted på både Sjælland (København) og i Jylland (Århus), og bane-oplevelsen afvikles på henholdsvis Sjællandsringen eller Jyllandsringen. Det hele foregår i sikre, professionelle omgivelser med dygtige kørere, toptjekkede biler og alle forsikringer på plads.

At prøve en tur i en vaskeægte, lynhurtig Ferrari – uanset om det er på lande/motorvej, på bane eller som co-driver – er en gave i den mest populære ende af skalaen.

95% af alle mennesker vil simpelt hen synes, det er drønsjovt!

Når du køber gavekortet, får du selv eller gavemodtageren 14 dages fuld fortrydelsesret, fri bytteret og mulighed for at bruge gavekortet i hele 24 måneder.

Presto!