10 gode grunde til at bestille limousinekørsel

Festlig limousinekørsel i hele landet

Der er kommet helikoptere, Segways og alle mulige andre transportformer, når det skal være ekstra festligt – men når alt kommer til alt, er limousinekørsel altid det sikre valg. Fordi limousinen signalerer stil, overskud og LUKSUS! Når du kommer rullende i limousine, er det DIG, der er stjernen.

Læs vores store guide til limousinekørsel her på hjemmesiden!

Selvfølgelig koster det noget at leje en bemandet limousine, men så er det altså heller ikke dyrere. For man kan være mange i en limousine – og der ER altså noget helt særligt ved at ankomme foran alle andre til festen i en lang, skinnede bil med uniformeret chauffør:

Der er limousiner mange steder i landet, men de er naturligvis mest brugt i de større byer:

Her kommer 10 overbevisende grunde til at vælge limousinekørsel.

1. Kør flere, priser der er til at betale

Billig limousinekørsel kan findes online

Hvis du skal til en større fest sammen med andre mennesker, er limousinen et overraskende økonomisk valg, for I er jo flere om at dele udgiften til lejen. Når du regner efter, er det lige før, at din andel af fællesudgiften kan vise sig at være den samme eller endog mindre, end hvis du havde taget din egen bil og betalt brændstof, slitage på bilen, p-afgift mv. Og hvis du og vennerne skulle have taget 2-3 taxaer, var det jo heller ikke ligefrem blevet gratis, vel?

Ok, det koster som sagt nogle penge, men tænk lige over, hvilken luksus det er at blive kørt lige til døren i en ultralækker bil af en høflig chauffør, der kender vejen. Du starter festen som en stjerne!

2. Limousinekørsel er mageligt fra start til slut

En limousine er et udtryk for luksus, men det er den professionelle chauffør sandelig også. For alt, hvad du behøver at tænke over, er at stige ind, nyde turen i de bløde sæder og stige ud igen. Chaufføren henter dig, hvor du ønsker, og sætter dig af, hvor det passer dig – gerne lige foran indgangen, hvor der er parkering forbudt. Du slipper for at gå i varme eller kulde, sol eller regn – du ankommer tør, fornøjet og til tiden.

Og nej, intet slår en limousine i komfort. Sådan et langt, blankpudset luksuskøretøj rummer snildt mindst 10 personer, som alle sidder behageligt.  Ikke kun behageligt – luksuøst! I sidder alle sammen godt med et fint overblik over, hvad der sker udenfor, mens ingen kan se jer bag de tonede ruder.

3. Uovertruffen kørelejlighed til dit bryllup

Bryllupskørsel i LimousineDit bryllup ender muligvis med at være den bedste og vigtigste fest i hele dit lange liv. Undskyld, men er der så nogen grund til at spare på transporten? Forestil dig lige at ankomme til festen i en limousine – og forlade den igen i en limo.

Hvis du synes, kan du jo invitere både best man, forældrene og svigerforældrene med i bilen. Så kommer festens vigtigste deltagere standsmæssigt og i samlet flok.

Det er både praktisk og hyggeligt.

Hvem ved, måske kender du limousinechaufføren fra din egen polterabend, hvor gæsterne havde skillinget sammen til en stilfuld køretur?

Læs mere om brudekørsel og bryllupskørsel.

4. En fest for dem, der ikke selv kan køre

Limousinekørsel er den geniale transportform for alle, der ikke selv kan køre. Måske har du ikke kørekort endnu, måske har du ikke bil, måske er du for ung, måske er du for gammel, måske har du bare lyst til at nyde livet sammen med vennerne uden at tænke på transporten.

Flere og flere forældre vælger at leje en limousine til deres børn og disses venner, når der er stor fest på skolen, gymnasiet eller den højere læreanstalt. De ønsker at give de unge mennesker en sikker og ordentlig tur med en veluddannet og dygtig chauffør.

5. En limo er garanteret sikkerhed, 0 spritkørsel

Lad os bare indrømme det: De fleste fester i Danmark omfatter mindst et par glas med procenter i – og de medfører som regel, at festdeltagerne slæber rundt på flere promiller, end godt er.

Med en limousine er sikkerheden i højsædet. Du skal hverken bekymre dig om, hvor meget du selv, din partner eller dine venner har drukket. I sætter jer bare ud i den lange, fine bil og lader jer transportere.

Og ærlig talt, det handler jo ikke kun om jeres egen sikkerhed. Der er også andre mennesker ude på vejene, som kan komme til skade, hvis I kører rundt med et glas vin for meget i kroppen.

6. Festen starter allerede her

Lej en limousine og lad festen begynde

Du kan roligt tage vores ord for, at limousinekørsel i sig selv er en del af festen. Allerede når du sætter dig ind, er festen i gang – for du bliver simpelt hen i så voldsomt godt humør af at køre i limousine, mærke atmosfæren i den luksuøse bil, smile til din partner og/eller vennerne og/eller familien.

Faktisk er limousine ofte en vigtig del af selv festen. Det er måske her, man får dagens første glas. Og til for eksempel en polterabend er limousinen en forlystelse på linje med alle de andre sjove aktiviteter. Så i stedet for at aftale, hvor I mødes, så mødes I da bare – i limousinen!

7. At finde parkering bliver aldrig din hovedpine

Når du selv tager bilen til festen, er det dit ansvar at finde ordentlig parkering. Helst tæt på, helst gratis eller ikke for dyrt, helst i sikkerhed for tyve og hærværk, helst et sted, hvor bilen kan stå natten over…

Glem det! Lad din dygtige limousinechauffør hente dig, køre dig til hen foran døren og køre dig hjem, når det passer dig. Det eneste, du behøver at tænke på, er at have det sjovt. Parkering er en by på Nordpolen.

8. Limousiner er ægte Business Class

Business og VIP kørsel i limo

For mange virksomheder handler det om at sende det rigtige indtryk i forhold til deres forretningsforbindelser. Det skal være professionelt og seriøst, stilfuldt og gerne med et lille glimt i øjet. Vil du signalere over for dine kunder, at du mener det alvorligt, så tilbyd dem køreturen til eller fra lufthavnen på business class. Altså i en limousine.

Limousiner er uden for konkurrence, når det handler om at behandle en vigtig partner, eller en stor klient eller et helt hold af mødedeltagere bedst muligt. En limousine sender det rigtige budskab om professionalisme og klasse.

9. Starten på en glad aften i byen

Er du typen, der går til de store stadionkoncerter, til vigtige sportsbegivenheder eller andre arrangementer, som betyder massiv trafik, enorme bilkøer og parkeringsproblemer i miles omkreds…? I stedet for at blive frustreret og lade det blive til et problem, så lej en limousine og lad den være starten på en helt igennem glad aften i byen.

Bare vent, limousineturen bliver en del af alt det sjove – ja, måske bliver den det sjoveste, I oplever hele aftenen. For hvem siger, det store koncertnavn var i hopla, eller at dit hold vandt kampen? Men limousinekørsel er bare altid vellykket. Ingen problemer, kun godt humør fra start til slut.

10. Få festen med ombord

Det bedste ved en tur i limousine er selvfølgelig køretøjets uovertrufne luksus og friheden for at tænke på noget som helst andet end at nyde livet.

Men rent faktisk kan du som regel bestille forsyninger med ombord, så festen allerede er i gang, når du og dine feststemte gæster sætter jer mageligt til rette i de bløde sæder. Hvad med en god drink og lidt sprøde snacks, et glas perlende champagne og små, lækre pindemadder, en frostklar vodka ledsaget af en dåse ægte kaviar – eller…? Kun fantasien sætter grænser.

God tur i limo’en!