Luksuriøs gallakørsel der er til at betale

Den ultimative gallakørsel

Gallakørsel er for både elever, forældre og lærer ét af højdepunkterne på denne specielle aften. Når forældre og venner stimler sammen ude foran landets gymnasier og uddannelsessteder, er det med en vis spænding i maven, når de venter på at se, de unge mennesker ankomme i de lange flotte limousiner, der skaber den perfekte ramme for en god aften, som alle de studerende forhåbentligt sent vil glemme.

I denne artikel kan du læse alt om gallakørsel. Hvis du skulle have et spørgsmål, som vi ikke har givet svaret på, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Hvad koster gallakørsel?

Prisen afhænger af, hvor mange I er og hvilken limousine I ønsker at leje, men for at hjælpe jer på vej, har vi lavet et priseksempel, så I kan se, hvad det cirka koster jer at leje en limousine til jeres gallakørsel. Som en hovedregel er det altid billigst at fylde limousinen helt op med mennesker. Når man lejer en limousine til gallakørsel, så betaler man nemlig det samme for limousinen, uanset om man er to eller 8 mennesker.

Derfor anbefaler vi altid, at man deler klassen op i passende grupper, så man får fyldt limousinerne bedst muligt op – og dermed opnår den billigste pris per person.

Samtidigt giver fyldte limousiner den aller bedste stemning!

Priseksempel på kørsel til galla

En traditionel hvid- eller sort limousine koster cirka 2.000 kroner for en time. Hvis en times kørsel ikke er nok for jer, så betaler man som regel 400 kroner per efterfølgende halve time. Så hvis I ønsker at jeres gallakørsel skal vare i 2 timer, så bliver den samlede pris 2.800.

Hvis I fylder jeres limousine helt op med 8 personer (som der kan være i de fleste modeller), så kommer jeres tur til at koste 350 kroner per person for 2 timers kørsel. Slet ikke værst vel?

Man kan være heldig at bestille gallakørsel et sted, hvor der er inkluderet en flaske champagne eller Asti i prisen, men ellers koster det ekstra. Som regel er priserne dog til at betale. Da man er så mange der kan deles om regningen, så er priserne overkommelige.

Find den billigste pris på gallakørsel

Vi har gjort det nemt for jer, at finde en billig pris på jeres gallakørsel. Vi har nemlig samlet alle de steder, I kan leje en limousine til jeres gallafest på ét sted. Så slipper I for at bruge flere timer på at Google jer frem til et sted, der tilbyder kørsel til galla i jeres nærområde.

Find gallakørsel i nærheden af dig


Under hver by kan du se, hvilke selskaber der tilbyder gallakørsel. Hvis jeres by ikke er på listen, så vælg den by der ligger tættest på jer. I må også meget gerne tippe os om, hvor jeres gallakørsel skal foregå henne, da vi løbende opdaterer listen med byer.

Ofte stillede spørgsmål omkring gallakørsel

Har du spørgsmål om kørsel til galla? – så find svarene herunder:

Hvordan foregår gallakørsel?

De fleste lejer en limousine (eller et andet køretøj) der henter dem, når de har været ude og spise fælles middag med resten af klassen. Herefter bliver man kørt rundt en time eller to, hvor man har mulighed for at høremusik, drikke champagne, snakke og selvfølgeligt komme i feststemning til den store gallafest.

De fleste beder chaufføren om, at køre en rundtur i byen, så alle kan se, at man er på vej til galla og det er ikke så sjældent, at de andre trafikanter dytter som en gestus.

Limousiner er lækkert indrettet, så det er i det hele taget en perfekt start på aftenen!

Billig limousinekørsel kan findes online

Må man medbringe sine egne drikkevarer?

Nej, det er desværre ikke tilladt at medbringe egne drikkevarer, når man skal ud på sin gallakørsel. Udover selve kørslen, så er drikkevarer en af de eneste ting limousineselskaberne tjener penge på. Nogen steder er der dog inkluderet en flaske champagne (eller lignende) i prisen, men ellers skal man betale ekstra for det. En limousinetur uden drikkevarer er der ikke meget sjov ved og heldigvis er drikkevarerne overkommelige i pris, når I splejser om dem.

Er der anlæg i limousinen?

Man kan ikke holde fest uden musik, så der er gode musikanlæg i de fleste limousiner af nyere standard. Hvis I har specielle musikønsker, så snak med limousineselskabet, når I bestiller jeres gallakørsel. Flere steder kan man få lov til at tilslutte telefoner til anlægget, så man kan få den helt rigtige lyd.

Limousinekørsel er en fed oplevelse til fester som bryllup og galla

Hvornår begynder ”taxameteret” at tælle?

Som en tommelfingerregel, så begynder det at koste jer penge, så snart limousinen har forladt garagen og er på vej hen for at hente jer. Igen, er det dog lidt forskelligt fra selskab til selskab, så forhør jer hos limousineselskabet, når I bestiller jeres gallakørsel.

Hvilken limousine skal vi vælge?

En af de ting der kan dele vandene er, hvilken limousine der skal lejes. Grundlæggende handler det om smag og behag, da de fleste moderne limousiner indeholder de samme bekvemmeligheder. Der kan dog være en mindre forskel i standarden, så hvis man vil have det ypperste, så skal man gå efter de nyeste modeller. Farven er også et yndet diskussionsemne – skal det være den mystiske sorte limousine eller den moderne hvide?

Hvis det skal være virkeligt ekstravagant og iøjnefaldende, så skal det slet ikke være en almindelig limousine I skal cruise rundt i til jeres gallakørsel – nej, så skal det være en Hummer limousine. Læs mere om en Hummer limo længere nede i artiklen.

De fleste almindelige limousiner har plads til 8 personer, men der findes også limousiner der har plads til lidt færre. Som vi har nævnt tidligere i artiklen, så kan det bedst betale sig, at fylde limousinen helt op med mennesker, så forsøg så vidst som muligt på det.

Er det rigtigt, at man kan leje en Hummer limousine?

Danmarks lækreste Hummer Limousine

Ja, det kan man, men I skal være tidligt ude, hvis I ønsker at leje en Hummer til jeres gallakørsel. Hvis I er heldige at få fat i en, så har I til gengæld også sikret jer en god portion opmærksomhed. En Hummer limousine er nemlig alt andet end kedelig.

Den er 10 meter lang, indrettet med det lækreste interiør, et hammergodt anlæg og så fragter den jer rundt som en drøm. Det er lidt dyrere at leje en Hummer limousine til sin gallakørsel end en traditionel limousine, men deler man merudgiften ud på de 8 personer, der kan være i limousinen, så koster det ofte ikke mere end 50 til 100 kroner ekstra per person.

Læs mere om en Hummer limousine

Hvor tidligt skal man bestille en limousine til gallakørsel?

Så tidligt som muligt! I Danmark findes der mere end 100 gymnasier og andre undervisningssteder som mere eller mindre holder galla på samme tidspunkt. Derfor er der virkeligt rift om limousinerne, når den store fest nærmer sig og jo længere tid man venter på at bestille, jo større er risikoen for, at man ikke finder den perfekte limousine til sin gallakørsel.

Hvis I ikke er klar til at bestille en limousine til jeres gallakørsel endnu, så kan det altid anbefales, at I alligevel ringer til et selskab og hører, hvor lang tid I kan vente med at bestille. Det er ikke sjovt at ende med håret i postkassen og skulle tage cyklen til galla 😉

Limousineselskaberne har mange års erfaring med gallakørsel og derfor ved de nogenlunde, hvornår det ikke længere er muligt at bestille kørsel til galla.

Har du spørgsmål om gallakørsel vi ikke har svaret på?

Så benyt dig af vores kontaktformular! Så vil vi hurtigst muligt svare dig på dit spørgsmål.

Ellers er der vidst ikke andet at sige – end rigtig god gallakørsel. Vi håber, I får en uforglemmelig aften med masser af sjov, ballade og gode oplevelser!