Den store guide til konfirmationskørsel

Danmarks lækreste Hummer Limousine

Konfirmationen er for mange unge en stor begivenhed i deres liv. Der skal ikke spares på noget til festen, og forældrene vil ofte gerne give deres børn en mindeværdig dag. Tøjet skal sidde, håret sættes, og menuen sammensættes af alle konfirmandens livretter. Prikken over i’et vil være en standsmæssig konfirmationskørsel. Prøv en flot hvid limousine eller måske en sej sportsvogn til konfirmandens store dag.

Måske er den unge selv med til at vælge bilen, men det kunne også være en glædelig overraskelse til konfirmanden at skulle køre en tur i limousine. Mange af os har aldrig prøvet at køre i så fornem en bil, og oplevelsen er bestemt reserveret til helt særlige lejligheder. Lad den unge føle sig som en rockstar henslængt på bagsædet af en lækker bil sammen med den nærmeste familie eller måske et par venner.

Hvordan foregår konfirmationskørsel?

Mange bruger konfirmationskørsel på vej hjem fra kirken. Den alvorlige del af dagen er overstået, og konfirmanden træder ud af kirken for at blive lykønsket af venner og familie. Det er en uforglemmelig dag, som kun bliver endnu bedre, hvis en limousine med privatchauffør står klar til at køre selskabet videre til fest. Det er sjovt at tage en rundtur i byen på sådan en festdag, og ofte kan man opleve, at bilerne dyttende hilser, når man triller forbi. En limousine er helt sikkert noget, som vækker opmærksomhed.

Flotte billeder med en lækker bil

Konfirmationskørsel i en flot hvid limousine

Ofte er der en professionel fotograf med til at forevige dagen for konfirmanderne, og der er virkelig mange muligheder for at tage billeder med en lækker bil i baggrunden. Lad konfirmanden posere med sine venner foran limousinen, og tag billeder som vil være sjove at kigge på bagefter. De unge vil helt sikkert også elske at få gode billeder på telefonen, som de kan dele med kammeraterne bagefter. Indenfor i dyret skal man selvfølgelig have det klassiske billede på lækre læderbetrukne sæder og et glas i hånden.

Hvad koster konfirmationskørsel?

Det behøver ikke at være særlig dyrt at leje en limousine. Almindeligvis vil man leje en traditionel limousine for under 2000 kr. i timen. Den har plads til otte personer, og man har fin tid til at få taget billeder med køretøjet og tage en æresrunde eller to, inden man skal videre til fest. Limousiner til konfirmationskørsel findes i forskellige prisklasser, og vil man have en luksusmodel, kan man leje en smart hummer for omkring 3000 kr. Det er kongen blandt luksusbiler, og det er ikke hver dag, man har mulighed for at cruise rundt i sådan en lækker sag. Og så er den oveni købet hele 10 meter lang. Men afhængigt af model, størrelse og komfort kan man også leje en limo med chauffør til en kort tur for helt ned til 1000 kr., og det er heldigvis til at betale for de fleste.

Få eksperthjælp til at vælge den rette bil

Mange af os har ikke den store erfaring med at køre i limousiner, så vi kunne nok godt bruge lidt hjælp til at vælge. Heldigvis er alle udlejerne eksperter på det område og vil gerne give råd og vejledning til at finde den helt rigtige bil, som passer til jeres behov. Skal bilen være lang eller ekstra lang? Hvor mange mennesker vil I gerne have plads til? Ønsker I forplejning undervejs? Det hører sig til, at man bør skåle, når man kører i en limousine. Et enkelt glas champagne kan der måske nok blive plads til, når konfirmanden er trådt ind i de voksnes rækker, men det er selvfølgelig også muligt at vælge sodavand eller andre drikkevarer og snacks til turen. Nogle gange er det inkluderet i prisen, men det varierer ofte, så tjek med udlejningsselskabet, når du kontakter dem.

Hvad får man ellers for pengene?

Gode oplevelser skal deles med andre, og i alle limousiner er der plads til mellem seks og otte personer. I mange af bilerne følger også et musikanlæg med, så det er muligt at starte festen allerede på vejen. Skru op for musikken og rock med til dine yndlingsnumre, mens du læner dig tilbage i det bløde læderindtræk. Der følger naturligvis en chauffør med til bilen, og vedkommende er ikke bare ansat til at køre fra A til B. Chaufføren ved lige præcis, hvordan han eller hun skal yde den bedste service for at gøre oplevelsen unik.

Lej en anden lækker bilKonfirmationskørsel i en flot gammel klassisk bil

Limousinen er en klassisk luksusbil, men ofte er det også muligt at leje andre slags biler for eksempel en rap sportsvogn eller måske endda en fin gammel veteranbil – og alting derimellem. Tjek din nærmeste udlejer og se hvilke tilbud de har. Der er noget for enhver smag og helt sikkert en vogn, som lever op til dine behov og ønsker.

Start f.eks. hos BookAclassic

Find nærmeste limousine


Limousiner er ikke kun forbeholdt de rige på Strandvejen i København. Du kan bestille en limousine til konfirmationskørsel over hele landet, så uanset om du bor på Sjælland, Fyn eller i Jylland, er den nærmeste bil aldrig langt væk. Brug kortet her til at finde en limousine nær dig.

Det er en god ide at bestille i god tid. Foråret er en travl tid med mange konfirmationer. Samtidigt er det også sæson for bryllupper og andre begivenheder, hvor folk ofte finder på at kaste lidt ekstra glamour over dagen ved at ankomme i en lidt flottere bil, end man er vant til at køre rundt i til hverdag.