At leje en limousine koster IKKE spidsen af en jetjager. Se her hvad den faktiske pris er!

Hvad er prisen for leje af en limousine

Du tror måske, det koster en mindre, international formue at hyre en flot limousine til at køre dig selv og vennerne til gallafest, polterabend, fodboldkamp eller firmaarrangement. Men nej, hvis du sørger for, at bilen er fuld af mennesker – op til 8 personer – er prisen ikke så meget højere end at bestille 2-3 taxaer. Og så er det altså en markant mere komfortabel, stilfuld og uforglemmelig oplevelse at bliver kørt til dørs i en lang, skinnende limousine. I den her artikel kan du læse, hvor billig en pris du kan leje en flot limo for!

Hvordan er den typiske limousine indrettet?

Limousiner sælges altid som luksuskørsel, men hvad betyder ordet ’luksus’ egentlig? Det afhænger naturligvis af, hvilken bil du lejer – men de fleste limousiner kan dog i dag prale med:

 • En superserviceminded chauffør
 • Godt polstrede sæder og god benplads til alle
 • Fed musik i gode højttalere undervejs
 • Minibar, så I kan komme i stemning
 • Soltag, hvis I vil hilse på Folket undervejs

Du kan også leje limousiner med hjørnesofa, så I kan flyde ud – spejle eller stjernehimmel i loftet – tv – og/eller lysanlæg, så limo’en bliver et rullende diskotek. Typisk er prisen en smule højere ved disse.

Et par limo’er ud over det sædvanlige

Danmarks lækreste Hummer Limousine

Hvis du vil ofre lidt mere end standardprisen, kan du i Danmark leje et par limousiner lidt ud over det sædvanlige. Hvad med Europas længste limousine, der er lige så lang som 8 mennesker lagt i forlængelse af hinanden – 14 meter…? Eller hvad med den populære, 10 meter lange Hummer-limousine, som dog skal bestilles god tid i forvejen…? Her går pris og kvalitet også op i en højere enhed, selvom det er noget dyrere.

Pris – afhænger af bilen, turen, tiden og forplejningen

Et godt råd, når du bestiller limousinen, er at høre, om du betaler, fra bilen kører ud af garagen, eller fra du sætter dig ind bagi. Det er bestemt ikke ligegyldigt for den samlede pris!

 • 1 time i en standard-limousine – fra ca. 1.500 kr./time
 • 1 time i Hummer-limousine (10 meter lang): fra ca. 3.000 kr./time
 • Limousinekørsel til bryllup, konfirmation etc. (godt 3 timer) inkl. 1 fl. champagne: Ca. 3.000 kr.
 • Limousinekørsel minitur: ca. 1.000 kr.
 • Limousinekørsel efter 1. time: Ca. 500 kr./½ time

Vil du have et glas bobler ombord, så sig endelig til. Priserne på drikkevarer svarer til, hvad du skal betale i en natklub eller på et diskotek.

3-400 kr. per person er vel en okay pris?

Lej en limousine og lad festen begynde

I Danmark findes der af sikkerhedshensyn kun limousiner til max. 6-8 personer. Lad os sige, at du lejer en fornuftig 8-personers limo – så vil prisen per person sim regel lande på godt 3-400 kr. for 1 times kørsel.

Det er da ikke så galt, vel?

Skal I mere end 8 personer afsted, er I nødt til at leje flere limousiner – eller en partybus med mere plads.

3 gode spørgsmål til udlejeren

Der findes flere forskellige limousine-udlejere i Danmark, og hver har deres egne biler og deres egen prispolitik. Her er 3 gode spørgsmål, som du som minimum skal stille, før du bestiller en bil:

 • Hvornår starter taxametret – fra garagen eller fra passagererne stiger ombord?
 • Hvad prisen ud over den første time?
 • Er der drikkevarer med i prisen?

God tur i limo’en.