Hummer limousine udlejning – Ankom i Danmarks mest opsigtsvækkende limo

Danmarks lækreste Hummer Limousine

En Hummer er uden tvivl én af de aller mest opsigtvækkende biler i Danmark, men hvis det skal være endnu vildere, så lejer man den 10 meter lange Hummer limousine! Den flotte hvide limousine er én af Danmarks mest eftertragtede limousiner og derfor skal man være ude i god tid, hvis man ønsker at køre rundt i den store, brutale og særdeles luksuriøse limousine.

Den lange Hummer limousine har plads til 8 personer, så der er rig mulighed for, at dele oplevelsen sammen med sine nærmeste venner. Hvis I deler regningen, så er det endda en rimelig billig fornøjelse, der kun vil koste jer i omegnen af 400 kroner per person for en time.

Billigere kan det vidst ikke gøres at leje en Hummer limousine!

Der er ikke særlig mange steder, der tilbyder udlejning af en Hummer limousine i Danmark, så hvis du bor i udkants Danmark, så kan det godt være en udfordring at prøve det! Omvendt kan du også udnytte lejligheden og køre i Hummer, når du tager på weekendophold til København.

Hvad koster det at leje en Hummer limousine?

Mange bliver overraskede over, hvad det koster at leje en Hummer limousine, for selvom man skulle tro, at det var en dyr fornøjelse, så er det faktisk ikke meget dyrere end at leje en traditionel limousine. Prisen starter ved 3.000 kroner og selvom det er en sjat penge, så bliver det hurtigt relativt billigt, hvis I fylder den op, så I er otte mennesker til jeres tur. Derved bliver prisen lige pludselig kun omkring 400 kroner per person for en times kørsel.

Hvad indeholder sådan en limousine?

  • Plads til 8 festglade personer
  • Lækkert sort indtræk
  • Moderne lysshow der sætter festen i gang
  • Behagelig hjørnesofa med god plads
  • Bar med alverdens lækkerier
  • Godt anlæg, så I kan starte festen allerede på vej derhen

Hummer limo til bryllup

Hvor kan man leje en Hummer limousine henne?

I Danmark er der ikke særlig mange steder, du kan leje en Hummer Limousine. Derfor skal du være hurtig ude, hvis du ønsker at køre i den eftertragtede limousine. Udover at der ikke findes særlig mange Hummer limousine, så er det heller ikke muligt at leje dem til alle byer.

I øjeblikket kan du kun leje en Hummer limousine hos Dansk Limousine Center

Læs mere om limousine udlejning – og find den billigste pris!

Og læs også de 10 gode grunde til at bestille limokørsel