Billeje på Bornholm – Find billig biludlejning til din ferie

Find billeje på Bornholm

Bornholm kaldes også Østersøens perle og det er ikke uden grund. Her rejser de imponerende klipper sig majestætisk mod himlen, mens noget af Danmarks smukkeste natur udfolder sig, uanset hvorhen du kommer. Øen udgør dermed en skærende kontrast til det ellers lidt flade og sandede landskab, vi er vant til fra det danske fastland og øerne i Store- og Lillebælt.

Bornholms natur venter derfor blot på at blive beundret og besøgt – og med sandstrande i syd, rå klipper i nord og større skovområder midt på øen, er der spændende naturoplevelser overalt på øen.

Samtidig byder Bornholm også på en lang række historiske og kulturelle seværdigheder for enhver smag. Selvom øens størrelse er forholdsvis beskeden, rækker feriedagene dog sjældent til at nå det hele, hvis Ikke du har en udlejningsbil at komme rundt på øen i.

Derfor er en lejebil næsten uundværlig, når du skal holde ferie på Bornholm. På den måde kan du nyde bekvemmeligheden ved at have en udlejningsbil til rådighed under hele opholdet.

Du kan også nøjes med at leje en bil på udvalgte dage. Således kan du kombinere en cykelferie med enkelte dage i bil og dermed besøge de seværdigheder, der ligger et stykke fra dit sommerhus eller din ferielejlighed.

Du bestemmer selv. Præcis som det bør være, når du har ferie.

Oplev Bornholm med en udlejningsbil

Kort over veje på Bornholm

Bornholm er en af de mest populære danske feriedestinationer. I kraft af den relativt afsides beliggenhed er det dog også et af de områder i landet, hvor transporten til selve øen naturligt stjæler en del af feriebudgettet. Både hvad angår økonomi og tid.

Når I rejser til Bornholm, har I dog flere muligheder, hvis I ikke kører i egen bil. Der går nemlig både tog og busser fra København til Rønne, som alle via Ystad får jer vel frem til solskinsøen. Både busser og tog kører flere gange dagligt og I kan således planlægge afgangen efter, hvornår det passer jer.

Når I ankommer til Rønne kan I efterfølgende afhente en udlejningsbil hos et af de firmaer, der tilbyder biludlejning på Bornholm. I mange tilfælde kan jeres lejebil endda stå klar til jer, på et i forvejen aftalt sted. På den måde kan I køre direkte til jeres sommerhus, ferielejlighed eller campingplads og starte jeres ferie.

Det samme gælder, hvis I vælger at flyve til Bornholm. Noget mange benytter sig af, hvis der er tale om kortere ophold på øen. Her er en udlejningsbil desuden endnu mere uundværlig, fordi I således kan få set de fleste af Bornholms seværdigheder, selvom tiden er relativt knap.

Rejser I med egen bil kan det enten ske via Øresundsbroen og færgeforbindelsen Ystad-Rønne. Der er også mulighed for at sejle fra Køge til Rønne – en sejltur, der tager knap 6 timer.

I begge tilfælde skal køreturen lægges til tidsmæssigt og rejsen til Bornholm kan for manges vedkommende dermed hurtigt løbe op i en hel, værdifuld feriedag. Samtidig er der sjældent sparet særlig meget, da udgifterne til benzin og bro skal lægges til færgebilletten pris.

At rejse med bus eller tog – og kombinere ferien med billeje på Bornholm- er derfor ofte en god økonomisk løsning.

Hvad koster biludlejning på Bornholm?Spørgsmål til studenterkørsel

Generelt afhænger priserne på biludlejning af, hvilken bil I ønsker at køre i. Prisen tager desuden afsæt i, hvornår på sæsonen, I har brug for bilen. Der er samtidig ofte rabatter at hente, jo flere dage I lejer ad gangen, ligesom nogle ugedage er billigere end andre.

De bedste priser finder I ved at kontakte de forskellige biludlejere og fortælle om jeres behov. Bliver I præsenteret for en højere pris ét sted i forhold til et andet, kan I sagtens forsøge at forhandle prisen ned.

Når I sammenligner priser, er det dog også en god idé at sammenligne services. Måske er det ene biludlejningsfirma en smule dyrere end det andet – men hvis servicen er bedre, kan den dyreste udlejer ofte ende med at være den bedste aftale i sidste ende alligevel.

Hvornår er det billigst at leje bil på Bornholm?

Som det er tilfældet med stort set alle feriedestinationer i både Danmark og resten af verden, er priserne højest i højsæsonen og skolernes ferier.

Det skyldes ikke, at priserne hæves, når der er flere potentielle kunder – men nærmere at de bliver sænket, når kundemængden er mindre. Det sker, fordi de forskellige udlejere har svært ved at udleje ferieboliger, hotelværelser eller hytter til fuld pris i de knapt så attraktive ferieuger.

Det samme gør sig gældende for biludlejningsfirmaer.

For at holde gang i forretningen i ydersæsonerne, gives der derfor ofte gode rabatter.

Hvis I har mulighed for at rejse udenfor de mest populære ferieuger, kan I med andre ord spare en god portion penge. Ikke kun på udgifterne til billeje, men også ofte på flybilletter og indkvarteringen på selve øen.

Herunder kan du se forskellige priseksempler på, hvad det koster at leje en bil på Bornholm.

Nem afhentning af din udlejningsbil på Bornholm

Biludlejning

De fleste biludlejningsfirmaer på Bornholm tilbyder, at du kan afhente din lejebil direkte i Bornholms Lufthavn ved Rønne eller i selve Rønne by. Dermed kan du komme hurtigt fra flyet eller færgen til din slutdestination.

Det er også en fordel for dig at kunne aflevere bilen tæt på lufthavnen eller færgelejet, når du skal hjem igen.

Du kan leje en bil på Bornholm hos enten Avis, Europcar, Budget Biludlejning, Rønne Autoudlejning og One2Move.

3 seværdigheder på Bornholm, du kan besøge med en udlejningsbil

Mange af Bornholms seværdigheder er naturoplevelser og disse ligger ofte en smule afsides. Selvom den offentlige transport på Bornholm er relativt velfungerende, er der imidlertid seværdigheder der nemmest tilgås med en udlejningsbil.

Almindingen

Midt på øen, og således et stykke fra de populære ferieområder ved kysten, ligger Almindingen, som er Danmarks tredjestørste skov. Området byder på et væld af attraktioner: Rytterknægten, Ekkodalen, en af øens 3 store rokkesten samt græssende bisonokser. Det er også i Almindingen, at ruinerne af vikingeborgen Gamleborg og middelalderborgen Lilleborg befinder sig.

Hammerknuden

På det nordlige Bornholm hersker det barske og imponerende klippeterræn og her finder du derfor også Danmarks eneste bjergsø, Hammersø. I samme område ligger desuden Opalsøen med sit smukke grønne vand, der omkranses på perfekt vis af høje klippevægge. Vandrer du lidt videre, kan du også nyde de smukke omgivelser ved Krystalsøen. Generelt er naturen storslået i hele området, som også byder på ruinen Salomons Kapel samt Moseløkken Stenbrudsmuseum.

Helleristningerne ved Madsebakke

Nogle af øens ældste fortidsminder findes ved Madsebakke nord for Sandvig, som ligger på øens nordlige side. Helleristninger er figurer som skibe, hjul og heste, der er mejslet ind i de naturlige granitformationer, der rejser sig af græsset. Helleristningerne menes at have haft stor religiøs betydning, da de i bronzealderen – for omkring 3000 år siden – blev udført af kyndige hænder. Her kan du derfor opleve et strejf af historiens vingesus og lade dig tryllebinde af magien ved de mystiske tegn.

5 gode grunde til at leje en bil på Bornholm

Billede af det smukke Bornholmske landskab

  • Du får set mere af Bornholm på din ferie, fordi du nemt kan komme rundt.
  • Du kan besøge seværdigheder, der ellers er svære at nå frem til med offentlig transport.
  • Du kan selv planlægge dagens timer og er uafhængig af køreplaner.
  • Du kan komme rundt til alle Bornholms meget forskellige byer og opleve charmen ved hver enkelt kystby.
  • Du får en unik mulighed for at planlægge dagsture i dit eget tempo.

Ved at booke en udlejningsbil på Bornholm får du med andre ord det bedste afsæt til en perfekt og vellykket ferie med masser af oplevelser.