FAQ om limousine service

Limousinekørsel er en fed oplevelse til fester som bryllup og galla

Her har vi samlet en række spørgsmål vi ofte bliver stillet, når folk ønsker at leje en limousine eller undersøge hvad det koster mv. Hvis du ikke kan få svar på dit spørgsmål, så send os en mail på kontakt @ limousinetur.dk, så vil vi svare dig hurtigst muligt!

Hvad koster det at leje en limousine?

Mange tror at det koster en halv bondegård, at leje en limousine, men hvis man sørger for, at fylde den godt op med mennesker, så er det faktisk ikke meget dyrere end at køre i taxa. Derudover er det en meget sjovere og langt mere luksuriøs oplevelse.

Eksempler på limousine priser:

 • En 10 meter lang Hummer limousine: 3.000 kroner for en time
 • En traditionel limousine med plads til 8 personer: 1.500 til 2.000 kroner for en time
 • Helt korte miniture: Cirka 1.000 kroner
 • Limousine til bryllup i cirka 3 timer: Små 3.000 kroner inkl. 1. flaske champagne
 • Hvis man ønsker at køre mere end 1 timer: Cirka 500 kroner per halve time

Derudover har man mulighed for at købe drikkevarer som Asti, øl og anden vin i limousinen. Nogen gange kan man endda være heldig, at der er drikkevarer inkluderet i prisen. Priserne i limousinen svarer nogenlunde til priserne på et diskotek, så der er ingen grund til at spare, hvis man gerne vil sætte gang i festen, før man ankommer til byen.

Når man bestiller sin limousine, så skal man være opmærksom på, om taxameteret begynder at tælle fra limousinen forlader garagen eller det først begynder, når limousine ankommer på det aftale opsamlingssted. Dette kan have stor indflydelse på den endelige pris.

Læs mere om prisen på leje af en limousine

Konfirmationskørsel i en flot hvid limousine

Antal personer i en limousine?

Når man skal finde en billig limousine, så er det en god ide, at fylde den godt op med mennesker, så man kan splitte den samlede pris ud på mange mennesker. Den typiske limousine i Danmark har plads til mellem seks og otte personer. I Danmark er det endnu ikke muligt, at leje limousiner med plads til mere end otte personer af sikkerhedshensyn.

Hvis I er otte personer i en limousine, så vil det typisk koste jer mellem 300 og 400 kroner per person for en time. Så det er slet ikke så dyrt at køre i limousine som man skulle tro.
Hvad er inkluderet i prisen for limousine udlejning?

Selskaberne der udlejer limousiner i Danmark, fastsætter selv deres priser og betingelser. Derfor er det ikke muligt, at sige noget generelt om, hvad der er inkluderet i prisen. Der er dog et par ting, du skal være opmærksom på, når du lejer en limousine:

 • Starter taxameteret når limousinen forlader garagen eller først, når den henter dig?
 • Er der drikkevarer inkluderet i prisen eller skal du betale ekstra for det?
 • Hvad koster det, hvis du vil køre i længere tid end 1 time?

Hvor kan jeg leje en Hummer limousine henne?

Danmarks lækreste Hummer Limousine

I Danmark er der ikke mange steder, der udlejer de eftertragtede Hummer limousiner. Derfor handler det om at være ude i god tid, hvis du ønsker en fantastisk og helt igennem unik oplevelse. Læs mere om udlejning af Hummer limousiner.

Limousine til 10 personer eller til 12 personer?

I Danmark findes der ikke limousiner til mere end 8 personer. Derfor bliver I nødt til at leje flere limousiner, hvis I er et større selskab på 10- eller 12 personer. Alternativt kan I overveje en Partybus, hvor der er plads til mange flere end 10 til 12 personer.

Hvor kan jeg leje Danmarks længste limousine henne?

Danmarks længste limousine er faktisk ikke blot Danmarks længste, men hele Europas længste og den måler hele 14 meter – eller den samlede højde på cirka otte danskere. Det er en fantastisk limousine, så vækker opsigt overalt den bevæger sig.

Limousinen kan lejes hos: Limo2you.dk

Hvad er der indeni en limousine?

En limo indefra

Tilbehøret i en limousine afhænger af, hvilken model der er tale om, samt om der er tale om en ny eller ældre model, som ikke er blevet opgraderet gennem tiden. Som standard indeholder de fleste moderne limousiner i Danmark dog disse ting:

 • God plads til dig og dine gæster
 • Et musikanlæg så I kan starte festen på landevejen
 • En bar så I ikke bliver tørstige på jeres tur
 • En chauffør der leverer service udover det normale
 • Et soltag så I kan hilse på folk, mens I kører rundt
 • Opmærksom som en rigtig rockstjerne

Nogle limousiner har endda:

 • Lysanlæg, så det bliver en rigtig fest
 • Hjørnesofa, så I kan slænge jer, som konger
 • Tv, hvis selskaber keder dig…
 • Stjernehimmel eller spejl i loftet

Så hvad venter du på? Find limousine udlejning i Danmark!

Har du andre spørgsmål?

Så send os en mail på kontakt @ limousinetur.dk og få et hurtigt svar retur!