Lej en Lamborghini: Kør selv i en flyvende fartoplevelse


Lej en Lamborghini i Danmark

Italienske Lamborghini laver nogle af verdens vildeste biler – og dig, din ven eller din kæreste kan prøve at køre i en – uden det koster en halv formue! Prisen for at leje en Lamborghini starter nemlig ved kun 849 kroner og du kan være co-driver for 575 kr. Det strømlinede design ligner i virkeligheden en slags overlyds jetfly, og de kolossale kræfter under kølerhjelmen er nærmest også tilstrækkeligt til at få de lave, elegante biler til at lette fra jordens overflade. Og ja, at tage plads i den luksuøse kabine føles også som at være pilot i et avanceret flycockpit, mens bilens brede dæk med lidt god fantasi sagtens kan ligne flyets landingshjul. Og for at blive i flyverdenen, så kan vi godt love dig for, at lyden af en megakraftig Lamborghini-motor i den grad bringer mindelser om en tur i et jagerfly. WOOOOSJ!

Ikke meget i denne verden slår oplevelsen af at drøne afsted i en ægte Lamborghini.

Nu er spørgsmålet så bare, om det er dig selv, du vil give oplevelsen? Eller en anden heldig person? Polterabend? Fødselsdagsgave? Bryllupsgave? Firmagave?

Her i Danmark kan du købe gavekort til 3 forskellige Lamborghini -oplevelser…

Her får du et kort overblik over de 3 muligheder der er for at køre Lamborghini:

Lamborghini Gallardo: Gavekort til at køre selv

Denne oplevelse er skræddersyet til friske mænd (eller kvinder) med eget kørekort og lyst til at fyre op under tæskelækker sportsvogn ude i virkelighedens trafik. Den heldige bilist skal ud at køre en Lamborghini Gallardo med 560 HK under kølerhjelmen og en speed på 0-100 km/t på sølle 3,5 sekunder. I sædet ved siden af sidder en erfaren instruktør, der guider dig eller gavemodtageren afsted på både landevej og motorvej. Du kan vælge ture på 15, 30 og 60 minutter.

Du kan leje en Lamborghini til lande- og motorvejskørsel her:

Begge steder kan du tilkøbe flere kilometer / mere tid til en billigere pris!

Lamborghini: Gavekort til at køre på bane

Denne oplevelse er målrettet til fartglade personer af begge køn, som har lyst til at trykke den af på en bane, hvor der virkelig er mulighed for at komme op i fart. Den lykkelige bilist skal ud at køre fire omgange i superbilen Lamborghini Gallardo LP 570-4 Supperleggera. Der bliver rig lejlighed til følsom kørsel i svingene og total acceleration ud af langsiderne. I sædet ved siden af sidder en erfaren instruktør parat med velvalgte råd og instrukser.

Kør selv Lamborghini på bane kan købes her:

Da der ikke er forskel på prisen og selve oplevelsen kan du vælge at købe oplevelsen hos DuGlemmerDetAldrig.dk, da de har en bedre score på Trustpilot.

Lamborghini: Gavekort til en tur som passager

Denne oplevelse er perfekt til ham eller hende, som ikke selv har mulighed for at køre den sjældne, kostbare og lynhurtige 560 HK Lamborghini Gallardo med en topfart på hele 325 km/t. Der venter en uforglemmelig oplevelser i passagersædet i superbilen, der får lov at spinne afsted både på offentlig vej.

Du kan leje en Lamborghini som co-driver her:

Her ville vi købe oplevelsen hos Oplevelsesgaver.dk, da det giver mere værdi for pengene!

 Lej en Lamborghini – hvor og hvordan?

Kør selv Lamborghini i København eller Århus

Pris fra 575 kroner for at leje en lambo som co-driver

Kør-selv-oplevelsen kan finde sted på både Sjælland (København) og i Jylland (Århus), og bane-oplevelsen afvikles på henholdsvis Sjællandsringen eller Jyllandsringen. Det hele foregår i sikre, professionelle omgivelser med dygtige kørere, toptjekkede biler og alle forsikringer på plads.

At prøve en tur i en flyvende hurtig Lamborghini – uanset om det er på lande/motorvej, på bane eller som passager – er en gave i den mest populære ende af skalaen.

95% af alle mennesker vil simpelthen synes, det er drønsjovt at leje en Lamborghini.

Når du køber gavekortet, får du selv eller gavemodtageren 14 dages fuld fortrydelsesret, fri bytteret og mulighed for at bruge gavekortet i hele 24 måneder.

Avanti!

PS: Hvis du gerne vil leje en Lamborghini for en dag, så kan du købe 80 kilometer for 4.999 kroner.