Om LimousineTur.dk


Limousine By Night

Da jeg fyldte 30 år ville jeg gøre min fødselsdag til noget specielt, så jeg gik på internettet og prøvede at finde en limousine service, så mine venner og jeg kunne ankomme til nattelivet med stil. Jeg brugte et par timer på at lede efter et sted, jeg kunne leje den rette limousine, men jeg blev ikke meget klogere. Efter endnu et par timer lykkedes det dog.

Hvorfor skal det egentligt være så svært, at finde den rette limousine?

Jo, der findes så mange forskellige virksomheder, der udlejer limousine og det er ikke alle sammen, der forstår at fortælle hvad turen inkluderer og hvad den ikke inkluderer. Derudover varierer priserne voldsomt meget og det samme gør udvalget af limousiner.

Som regel bestiller man kun limousiner, når det er til en særlig anledning, men på mine besøg rundt på nettet, fandt jeg ikke mange, der forsøgte at hjælpe mig tilstrækkeligt.

Danmarks første reelle guide til limousine service

 

Derfor besluttede jeg mig i 2013 for, at starte en seriøs limousine guide på nettet. Hvis du ikke allerede er klar over det, så er det den guide, du er havnet på. Her på hjemmesiden vil jeg forsøge at hjælpe dig med at finde den perfekte limousine til din specielle aften.

Udover at oplevelsen skal blive uforglemmelig med en lækker limousine, en god service for chaufføren, så gør det heller ikke noget at oplevelsen ikke bliver et alt for dyrt bekendtskab.

Brug en halv time på hjemmesiden, så er jeg sikker på, at du finder den perfekte limousine!

Når du har fået dine limousine oplevelse, så kom tilbage på hjemmesiden og giv den pågældende virksomhed en anmeldelse, som andre kan drage nytte af.

Rigtig god fornøjelse!