Limousinekørsel i Herning

Med små 50.000 indbyggere er Herning ikke en af Danmarks største byer, men på trods af størrelsen, så findes der flere forskellige muligheder for, at leje en lækker limousine. I- og omkring Herning findes der nemlig en del handelsskoler og gymnasier og derfor ser man ofte limousiner fragte de studerende til og fra fester i området. Derudover er der mange der ønsker at ankomme til deres bryllup med stil i en lækker, klassisk limousine.

Her på siden kan du finde alle de selskaber, der tilbyder limousinekørsel i Herning. Hvis du klikker dig ind på de enkelte firmaer, så kan du læse mere om stedet, se de limousiner de tilbyder samt finde kontaktoplysninger, så du kan finde et godt tilbud.

Book en limousine i Herning:

Midt-Vest Limousineservice
Hjemmeside
Billund Limousine Service
Læs mere

Royal Limousine Service
Hjemmeside
Viborg Limousine Service
Hjemmeside

BookAclassic
Læs mere
Blicheregnens Limousine
Hjemmeside

 

Hvis du kender andre steder, der tilbyder limousine udlejning, så send os en mail.

Denne side bliver løbende opdateret efterhånden som der kommer nye limousinefirmaer til i Herning. Hvis du kender til et firma, der ikke er på listen, så er du meget velkommen til at sende os et tip, så vi kan tilføje det. Vi håber at vi kan være med til at give dig en god, billig og unik oplevelse, når du skal ud og køre i limousine i Herning.

Rigtig god fornøjelse!