Brudekørsel i Danmark

Brudekørsel i DanmarkHar din kæreste omsider friet til dig, og står du snart over for en af de største dage i dit liv nogensinde? Nemlig bryllupsdagen, hvor du skal sige ja til din elskede, og hvor I skal love hinanden, at I vil stå sammen i medgang og modgang.

På sådan en dag skal alt være perfekt, og der er mange ting, som skal planlægges og tages stilling til – brudekjolen, borddækningen og ikke mindst brudekørslen fra dit hjem og hen til kirken. Denne ene gang i dit liv skal du føle dig som en vaskeægte prinsesse, og en prinsesse fortjener kun det bedste, da et bryllup er en ganske enestående og uforglemmelig dag.

Flere forskellige muligheder for brudekørsel

Der er flere forskellige måder, du kan blive transporteret hen til kirken på – de mest traditionelle transportmidler til brudekørsel er en veteranbil eller hestevogn, men flere og flere er også begyndt at vælge mere moderne biler som eksempelvis sportsvogne og limousiner, mens nogle vælger en rickshaw, som må siges at være en sjov og alternativ måde at ankomme til vielsen på.

Når det skal være ekstra vildt, sindsoprivende og luksuriøst er det endda set, at bruden og hendes far er fløjet i helikopter! Mulighederne er mange, og kun fantasien sætter grænser. Det er alt sammen op til dig, for denne ene dag er din. At ankomme i et flot transportmiddel, er luksus i allerhøjeste klasse, som en hver Askepot fortjener, og din far samt brudepigerne vil med sikkerhed også nyde godt af det.

Sådan foregår brudekørsel typisk

Typisk bliver man på den store dag hentet i sit hjem af en chauffør i uniform, og så bliver du kørt hen til kirken i den flotte udsmykkede bil. Chaufføren stiger ud, åbner galant døren for dig, tjekker om sløret sidder perfekt, og som et andet eventyr er du nu klar til at sige ja til din prins. Som brud kan man være meget nervøs for, at alt foregår som planlagt på denne store dag, og ved at booke din brudekørsel gennem et selskab, kan du være sikker på, at chaufføren er yderst professionel, da han med sikkerhed har kørt mange brude til kirken før dig. Dette gør, at du trygt kan læne dig tilbage i sædet og nyde turen hen til kirken, hvor du snart skal se din kommende ægtefælle.

Flotte biler til bryllup

Forskellig brudetransport

Hvis du endnu ikke har fundet den perfekte brudebil, så kan du nemt og hurtigt booke en smuk bil til den store dag over internettet. På eksempelvis hjemmesiden www.bookaclassic.com har de et kæmpe udvalg af biler til bryllupper og fester. Det eneste du skal gøre er at indtaste den region, som du bor i, begivenheden og antallet af passagerer, og så vil du forhåbentligt finde lige netop din drømmebil!

En eksklusiv limousine

Her på hjemmesiden har vi specialiseret os i limousiner, så hvis det er sådan en flot, lang bil du ønsker til dit bryllup, så er du kommet til det helt rette sted. Klik på det nærmeste område på kortet – så vil du blive præsenteret for Danmarks flotteste limousiner!


Hvis din by ikke er på kortet, så vælger du blot den nærmeste by.

Brudekørsel = God Service

Hos mange firmaer, hvor du kan booke køretøjer til dit bryllup, tilbyder chaufføren også at holde og vente udenfor, imens vielsen finder sted, så brudekøretøjet også efterfølgende kan bruges til bryllupstransport, når I skal hen til jeres fest eller afsted på rejse sammen.

Kørsel til brud

Priser for brudekørsel

På bryllupsdagen må der ikke mangle noget, men de fleste par har dog alligevel et budget at holde sig inden for, og derfor bør I før i bestiller brudebilen/bryllupsbilen også tjekke priserne hos de forskellige firmaer, da de kan variere meget. Typisk afhænger prisen af, hvor mange kilometer I skal, om I kører den selv, og hvor i landet I skal giftes. Det svinger for det meste mellem 2.000 kr. til 6.000 kr.

Mange ægtepar har efterfølgende været utrolig glade for at have haft brudebilen til at blive kørt hen til festen i, da dette er det eneste tidspunkt på hele dagen, hvor man er alene sammen og blot kan nyde hinanden sammen med et skønt glas kold champagne!

Et bryllup er en af livets største begivenheder, og derfor kan det også føles som en stor lettelse, når man har besluttet sig for, hvilket køretøj man skal ankomme til vielsen i, da man som brud og brudgom ofte ønsker, at alt er planlagt ned til mindste detalje, så intet kan gå galt. Så kan hele dagen nemlig blive så fantastisk og eventyrlig, som I har drømt om. Vi håber du blev klogere på brudekørsel.