Stort udvalg af køretøjer hos Dansk Limousine Center

Dansk Limousine Center tilbyder limousineudlejning på 1. Klasse. Selskabet holder til i Stenløse, hvorfra de servicerer det meste af Sjælland. Stenløse ligger kun 30 kilometer fra København og med deres store flåde af limousiner og andre festlige køretøjer, er de et oplagt valg, når du skal leje en limousine.

Som udgangspunkt dækker Dansk Limousine Center kørselsområdet Nordsjælland, København, Øst for Isefjord, Solrød, Havdrup, Dragør, Lejre, Osted og Kirke Såby, men kørsel uden for disse områder kan også nemt arrangeres.

Vælg mellem flere forskellige limousiner

Foruden deres fem eksklusive limousiner som kan lejes i både sort og hvid, har de også en flåde på 25 andre køretøjer, der blandt andet inkluderer en amerikansk politibil, flere flotte gamle klassiske biler samt en brandbil med plads til 8 personer. Hvis du gerne vil skille dig ud fra mængden, så kan du også overveje deres unikke Porsche Cayenne limousine eller deres hvide Hummer limousine, som ikke kan lejes andre steder i Danmark. Hvad end du er til det klassiske eller ekstravaganten, så kan du finde det.

Mere end bare limousiner

Hos Dansk Limousine Center tilbyder de mere end bare limousiner. Ud over deres flotte udvalg af limousiner, tilbyder de nemlig også kørsel i bl.a. klassiske biler, som har en historisk baggrund samt kongelige aner. Hvis du derfor er lidt mere til det antikke, kan du vælge mange forskellige klassiske biler såsom en London Taxi eller flere forskellige biler og limousiner af mærket Rolls Royce. Desuden tilbyder Dansk Limousine Center kørsel i mere specielle vogne. Blandt andet kan du få en tur i en ægte amerikansk politibil, som med garanti kan opfylde enhver drengerøvs drøm. Du kan også få en tur i en mini brandbil, hvor der er plads til 8 personer ad gangen.

Derudover tilbyder Dansk Limousine Center også studenterkørsel, hvor der er mange forskellige vogne at vælge mellem. Vælg for eksempel mellem en pumper, en tivolibus, en brandbus og diverse militærvogne.

Dansk Limousine Center har tilknyttet en række faste chauffører, der altid er iført en fin uniform og som yder en service, der er de flotte køretøjer værdig.

Alle limousiner bliver gennemgået minutiøst inden de forlader garagen, så de er flotte og præsentable, når de ankommer til opsamlingsstedet.

Dansk Limousine Center er et af de største og mest anerkendte limousineselskaber i Danmark og derfor garant for en god oplevelse.

Kender du Dansk Limousine Center?

Hvis du allerede har kørt i en af Dansk Limousine Center’s flotte biler, så vil vi meget gerne høre din erfaring. Dine ord er samtidigt med til at gøre det nemmere for andre, at finde det rette limousineselskab til deres begivenhed.

Besøg deres hjemmeside

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *