AS-Limo tilbyder limousinekørsel efter dit behov

Hos AS-Limo kan du vælge limousinekørsel efter dine behov, og lige som det passer dig bedst. Firmaet tilbyder nemlig flere forskellige pakkeløsninger i forbindelse med bl.a. bryllup og andre festligheder såsom gallafest, polterabend og lignende.

Med en pakkeløsning fra AS-Limo er man sikker på at få en uforglemmelig oplevelse med en tur i limousine, hvor der er sørget for det hele. Vil man dog hellere leje en limousine på timebasis, så man er mere fleksibel, er dette også muligt hos AS-Limo.

Mange forskellige pakkeløsninger at vælge mellem

AS-Limo har et stort udvalg af pakkeløsninger i forbindelse med kørsel i en af deres flotte og elegante limousiner. Alt efter behov og type af begivenhed, findes der flere forskellige pakkeløsninger. Blandt andet findes der tre forskellige bryllupspakker af forskellige varighed og derfor også forskellig pris. Vælger I en bryllupspakke fra AS-Limo sørger firmaet for, at transporten til og fra kirken på den store dag går helt som planlagt – og samtidig får I som nygift ægtepar en uforglemmelig oplevelse med en tur i limousine. Alle bryllupspakker inkluderer hentning af bruden, kørsel til kirken, kørsel fra kirken hen til evt. fotografering og kørsel til fest eller reception.

Man kan også vælge mellem tre forskellige partypakker, hvor tiden man lejer limousinen i varierer, hvor antallet af flasker Asti som er inkluderet varierer og hvor prisen selvfølgelig også varierer. Vælger du en partypakke fra AS-Limo sørger firmaet for at levere en luksuriøs limousine til den festlige begivenhed, hvad enten der er tale om en polterabend, konfirmation, gallafest eller en helt anden fest.

Timebaseret kørsel også en mulighed hos AS-Limo

Hvis man ikke er interesseret i hverken bryllupspakker eller partypakker, kan man også vælge at leje en limousine på timebasis hos AS-Limo. Her vil man skulle betale et fast beløb for den første time, hvorefter man kan betale et lidt lavere beløb for de efterfølgende timer, hvis man ønsker at fortsætte turen.

Læs mere på deres hjemmeside