MBJ Limousineservice tilbyder VIP og kongreskørsel

MBJ Limousineservice tilbyder limousinekørsel i mange forskellige sammenhænge og til mange forskellige arrangementer. Hvad enten der er behov for limousinekørsel i en privat eller erhvervsmæssig sammenhæng, står MBJ Limousineservice altid klar med elegante limousiner.

Firmaets udvalg af limousiner og køretøjer er også stort. Vælg blandt andet mellem sorte eller hvide limousiner samt andre luksuriøse køretøjer til transportering.

VIP kørsel og kongreskørsel i limousiner

Blandt nogle af de services MBJ Limousineservice tilbyder deres kunder, tilbyder firmaet eksempelvis VIP kørsel, kongreskørsel og mange forskellige typer af firmakørsel. VIP kørsel har inden for de seneste par år oplevet stor fremgang og er blevet mere og mere populært. Derfor tilbyder MBJ Limousineservice kørsel både i Sedan limousiner og i limousiner med plads til 6 personer, hvor der er placeret to sæder over for hinanden. Dette medvirker til, at passagerer bedre kan snakke sammen under kørslen, hvilket er praktisk i VIP og forretningsmæssige sammenhænge.

I forbindelse med kongreskørsel fungerer limousinen lidt som et lille kontor, hvor forretningsfolk kan mødes inden kongresser. Hos MBJ Limousineservice tilbydes kørsel som regel i Sedan limousiner eller 6 personers limousiner med to sæder over for hinanden i forbindelse med kongreskørsel. Disse typer af limousiner garanterer komfort samtidig med, at de ikke vækker alt for meget opsigt.

Firmakørsel i limousiner er populært

Hvis du eller dit firma har brug for firmakørsel enten i forbindelse med en firmafest, personalefest eller til businesskørsel, tilbydes det også hos MBJ Limousineservice. I dag bruges firmakørsel i limousiner i stadig større grad – især i forbindelse med særlige arrangementer eller i forbindelse med transport af vigtige medarbejdere, samarbejdspartnere eller kunder. Udover at der er mere stil og elegance i at transportere vigtige personer i en limousine frem for en taxi, fungerer limousiner som en form for mobilt kontor.

På den måde kan transporttiden også bruges til at holde møder, arbejde på papirer eller på en computer og til at holde telefonmøder.

Læs mere på deres hjemmeside