XL Limoservice sætter en ære i at køre for dig

En tur i en limousine fra XL Limoservice vil med sikkerhed give dig en god oplevelse. Firmaet XL Limoservice sætter nemlig en ære i at køre for dig i en af deres store, flotte limousiner. Med en limousine fra XL Limoservice får du transport på første klasse til alle formål, hvad enten du ønsker limousinekørsel til bryllup, konfirmation, barnedåb, fødselsdage og lignende.

Firmaet holder til i Næstved, men kører i store dele af Danmark. Firmaet benytter sig af nogle af de nyeste modeller af limousiner i Danmark, hvor der er god plads til mange passagerer. XL Limoservice er et firma, som er kvalitetsbevidste og som har fokus på, at give deres kunder en uforglemmelig oplevelse.

Find en bil hos Bookaclassic

Hos BookAclassic kan du leje lange limousiner,
klassiske biler og lækre sportsvogne

  • Nem booking online via hjemmesiden
  • Flere hundrede køretøjer i hele Danmark
  • Meget konkurrencedygtige priser
  • Danmarks største udvalg af biler til alle anledninger

Se udvalget af flotte biler og limousiner

Kort om XL Limoservice

XL Limoservice er et professionelt limousineselskab, hvor der er fokus på høj kvalitet, diskretion og at tingene altid er i orden. Firmaet XL Limoservice blev etableret i 1999, og er drevet af vognmand Michael V. Jørgensen, som siden 1991 har været chauffør. Firmaet holder til i Næstved og er beliggende lige ved Køge Bugt-motorvejen, hvilket er ideelt i forhold til at XL Limoservice tilbyder limousinekørsel på hele Sjælland, Lolland-Falster, Fyn og Storkøbenhavn.

Hos XL Limoservice er der fokus på kvalitet. Med deres nyere limousiner og servicemindede og diskrete chauffører garanterer firmaet gode oplevelser for deres kunder.

Typer af limousiner hos XL Limoservice

De limousiner som XL Limoservice benytter sig af, er nogle af de nyeste modeller i Danmark. Der er god plads i alle limousinerne, hvor der er plads til max. 8 passagerer ad gangen. Firmaet har to store limousiner: Limousinen ”White Queen” og limousinen ”White Princess”.

Som navnet hentyder til, er begge limousiner hvide, og de ligner generelt hinanden. Begge limousiner har tonede ruder og har en hjørnesofa indeni. Desuden er der mulighed for drinks, mens man kører i limousinen, hvor der både er champagne glas og drinks glas.

Læs mere på deres hjemmeside

VN:F [1.9.22_1171]
Var artiklen nyttig?
Rating: 6.0/6 (1 vote cast)
XL Limoservice sætter en ære i at køre for dig, 6.0 out of 6 based on 1 rating