Få gang i festen med limousine fra Celebrity Limousine Service

En limousine fra Celebrity Limousine Service kan med garanti være med til at sætte gang i enhver fest. Hvad enten man er på vej i byen, og gerne vil starte festen med en tur i limousine, eller man fejrer forskellige omstændigheder såsom fødselsdag, jubilæum, Konfirmation, Bryllup osv.

Celebrity Limousine Service garanterer altid flotte og festlige limousine. Bestiller du en limousine fra Celebrity Limousine Service får du samtidig en af de nyeste limousiner i Danmark.

Nemt at bestille en limousine hos Celebrity Limousine Service

Hos Celebrity Limousine Service er det altid nemt at bestille en limousine. Finder du f.eks. i sidste øjeblik ud af, at du har brug for at leje en limousine, kan du nemt bestille en limousine samme dag, som du skal bruge den hos Celebrity Limousine Service. Dette forudsætter dog, at der er ledige biler tilbage. Samtidig kan du senest bestille en limousine kl. 21:00 samme dag.

Celebrity Limousine Service tilbyder kørsel i hele landet, men firmaet kører hovedsageligt i hovedstadsområdet. Du kan altså nemt bestille en limousine, hvis du eksempelvis skal til koncert og gerne vil køres derhen, uanset om koncerten afholdes i Horsens, Herning, Roskilde eller et helt andet sted i landet. Priserne varierer lidt alt efter hvortil man gerne vil køres.

Start festlighederne med en tur i limousine

Uanset om du bare vil gøre en bytur ekstra speciel, varme op til en fed koncert eller fejre fødselsdage, bryllup, jubilæum, børnefødselsdag osv., så kan en tur i en limousine fra Celebrity Limousine Service med garanti sætte gang i festlighederne.

Celebrity Limousine Service tilbyder til en tillægspris drikkevarer fra et bredt udvalg af vine, champagner, øl, spiritus og sodavand. Hvis man derfor er på vej i byen i en limousine, behøver man ikke at tænke på drikkevarer på turen – det sørger Celebrity Limousine Service for. Holder man derimod børnefødselsdag i en limousine fra Celebrity Limousine Service vil der blive serveret sodavand som en del af prisen.

Læs mere på deres hjemmeside