Limousine Center København tilbyder elegance og stil

Hos Limousine Center København tilbyder de limousinekørsel i et stort udvalg af køretøjer, herunder biler, busser og limousiner. Hovedsageligt tilbyder firmaet transport i København og Køge-Solrød området. Uanset hvilket arrangement og hvilket køretøj der er tale om, garanterer Limousine Center København, at fællesnævneren er elegance, stil og romantik.

Med en tur i en limousine fra Limousine Center København er du sikker på en at få en oplevelse af høj standard, en ren luksustur og kørsel i biler af topklasse. Ikke nok med det kan du også altid være sikker på god og komfortabel kørsel med rutinerede chauffører.

Stort udvalg af limousiner

Hos Limousine Center København har et stort udvalg af limousiner og andre eksklusive køretøjer. Deres udvalg består af topklasse biler, herunder bilmærker såsom Jaguar, Mercedes-Benz, VW og Lincoln. Firmaet tilbyder også limousinekørsel i stretch limousiner efter forespørgsel og i Sedan limousiner. Desuden kan man vælge mellem både sorte og hvide limousiner, således at man kan vælge en limousine, der passer bedst til ens smag. Som hovedregel kan der være mellem 6 og 8 personer i en limousine ad gangen alt efter, hvilken type limousine der er tale om.

Sæt gang i begivenhederne med limousinekørsel

Der findes nærmest ingen arrangementer og festlige begivenheder, hvor en tur i en limousine ikke kan være med til at gøre dagen mere uforglemmelig, speciel og ekstravagant. Limousine Center København tilbyder limousinekørsel i forbindelse med en lang række arrangementer, hvad enten der er tale om kørsel til private begivenheder eller erhvervsmæssige begivenheder. Blandt andet tilbyder firmaet limousinekørsel i forbindelse med bryllupper, gallafester, fødselsdage, frierier, jubilæer, sølv- og guldbryllupper, polterabender, konfirmationer, sightseeing, en tur i byen, og bare hvis man ønsker at overraske nogen med en uforglemmelig oplevelse.

Har man brug for erhvervsmæssig transport i et luksuriøst køretøj tilbyder Limousine Center København blandt andet limousinekørsel i forbindelse med kongreskørsel, businesskørsel, airport transfer, VIP kørsel, firmafester, personalefester osv.

Læs mere på deres hjemmeside