Exclusive VAN & Limousine Service tilbyder international kørsel

Exclusive VAN & Limousine Service tilbyder eksklusiv kørsel i både Danmark, Sverige og resten af Europa. Firmaet har et stort udvalg af flotte, eksklusive og elegante biler og busser, som med garanti kan transportere dig godt og sikkert rundt. Desuden tilbyder firmaet også at opfylde dine ønsker som kunde, hvilket betyder at de endda også tilbyder transport i en helikopter.

Exclusive VAN & Limousine Service lægger vægt på at transportere folk fra punkt a til punkt b på den mest behagelige og bekymringsfrie måde for kunden, uanset om der er tale om 1 person eller flere hundrede personer som skal transporteres i første klasses køretøjer.

Kørsel i både Danmark, Sverige og resten af Europa

Som det eneste firma, der tilbyder kørsel i limousiner, er Exclusive VAN & Limousine Service repræsenteret i både Danmark og Sverige samtidigt. Firmaet tilbyder eksklusiv kørsel og ture i både Danmark og Sverige, såvel som resten af Europa, hvis du som kunde ønsker det. Du kan altså blive kørt mange steder hen, hvis du vælger transport med Exclusive VAN & Limousine Service.

Få en eksklusiv tur i bil, bus eller helikopter

Uanset begivenheden tilbyder Exclusive VAN & Limousine Service altid eksklusiv kørsel i enten bil, bus eller endda helikopter. Samarbejdet med firmaets partnere muliggør eksklusive ture som opfylder kundernes ønsker. Firmaet tilbyder i denne sammenhæng både kørsel i forbindelse med festlige begivenheder såsom bryllupper, men de tilbyder også VIP kørsel eksempelvis i forbindelse med transport af en virksomheds vigtige kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere.

Ønsker du at benytte Exclusive VAN & Limousine Service i forbindelse med et bryllup, er der gode muligheder for det. Det er altid en meget speciel dag, når man skal giftes, og her kan man gøre dagen mere uforglemmelig med en tur i helikopter eller i en flot, lang og elegant limousine. Firmaet tilbyder kørsel i bl.a. Mercedes S-Class 3 seater og stretch limousiner i både sort og hvid med plads til 8 personer.

Læs mere på deres hjemmeside