Få en uforglemmelig oplevelse med SLS Limousine

Ønsker du at give dig selv en uforglemmelig oplevelse, kunne det være, at du skulle bestille en limousine fra SLS Limousine. En tur i limousine kan med garanti gøre enhver festlig begivenhed, hvad enten der er tale om brudekørsel, en gallafest, konfirmation eller noget helt andet, mere uforglemmelig.

SLS Limousine tilbyder derfor ture i lange limousiner til mange forskellige begivenheder. Desuden tilbyder SLS Limousine også VIP og business kørsel til virksomheder, som har brug for kørsel af kunder og diverse forretningsforbindelser.

Lange limousiner til bryllup, galla og konfirmationer

Hos SLS Limousine tilbyder de lange, flotte limousiner til festlige begivenheder såsom bryllup, galla eller konfirmation. En tur i limousine kan være med til at gøre enhver festlig begivenhed mere speciel.

Når limousinerne bruges til bryllupskørsel foregår det som regel således, at bruden bliver hentet der hjemme i limousinen og derefter kørt til kirken. Chaufføren vil herefter vente på det nygifte par, som han efterfølgende vil sørge for at køre videre til fotografering og ellers videre til receptionen eller festen.

I forbindelse med galla og festkørsel tilbyder SLS Limousine flere forskellige nightlife-pakker. Her har man blandt andet mulighed for selv at medbringe sin yndlingsmusik, så man er sikker på at få gang i festen.

Det er altid en stor dag, når man bliver konfirmeret. Så hvorfor ikke gøre dagen mere speciel med en tur i limousine. SLS Limousine tilbyder at hente konfirmander ved kirken efter de er blevet konfirmere.

VIP og business kørsel hos SLS Limousine

Hvis din virksomhed har brug for afhentning af kunder og andre forretningsforbindelser, som kommer på besøg, tilbyder SLS Limousine at afhente dem efter ønske og bringe dem til og fra din virksomhed. Eksempelvis kan du få hentet dine kunder i ankomsthallen i lufthavnen eller i en foyer på et hotel.

Læs mere på deres hjemmeside