Sydkystens Limousine Service – også kaldet SLS Limo

I Karlslunde ligger Sydkystens Limousine Service (også kaldet SLS Limo). Her har du mulighed for at leje en af deres elegante hvide limousiner, der gør din køretur til en særligt oplevelse. Da Karlslunde kun ligger 20 minutter kørsel fra København, så er Sydkystens Limousine Service en af de gode muligheder du har, hvis du skal leje en limousine i København. Udover Storkøbenhavn, så servicerer de også hele Sjælland samt Lolland-Falster.

Sydkystens Limousine Service ledes af de to erfarne erhvervschauffører, Kim og Jan. De er kendte for at leverer en topklasses betjening, når de inviterer deres kunder indenfor i deres limousiner. Som de selv siger, så er der en stor sandsynlighed for, at du allerede har hørt om Sydkystens Limousine Service på grund af deres gode ry.

Sydkystens Limousine Service motto er; At turen skal være en uforglemmelig oplevelse – hver gang!! Det må siges at være den helt rette indstilling, når man tilbyder limousineservice i biler, der er de rige og kendte værdige.

Som de fleste andre limousineselskaber i Danmark, så tilbyder Sydkystens Limousine Service kørsel til særlige anledninger som konfirmation, fest og bryllup. Hvis man samler flere konfirmander i samme limousine, så er det tilmed en relativ billig investering per person, som helt sikkert ikke går i glemmebogen lige foreløbigt.

Skal det være rigtigt festligt, så bliver limousinen selvfølgeligt også pyntet!

Del din erfaring med Sydkystens Limousine Service

Sydkystens Limousine Service har allerede mange glade kunder og hvis du er en af dem, så vil vi meget gerne høre fra dig! Fortæl om din oplevelse med SLS Limo og hjælp de andre besøgende med at finde det rette selskab til deres tur på Sjælland.

Besøg deres hjemmeside

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *