Ørsted Limousine Service har moderne limousiner

Ørsted Limousine Service har tre flotte og moderne hvide limousiner i deres garage, som de lejer ud til gallafester, bryllupper, studenterkørsel og andre særlige begivenheder og mærkedage. Den nyeste af limousinerne er fra 2006 og er en klassisk og gennemført limousine med blandt andet TV. Alle tre limousiner er helt i top, så uanset hvilken de har ledig, så vil den fragte dig godt afsted.

Ørsted Limousine Service har tilknyttet en række erfarne chauffører, der er med til at give dig en god oplevelse. Udover ejeren Sussie, så består chaufførkorpset også af medejeren Palle samt flere andre kvalificerede chauffører. Som det er kutyme, når man lejer en limousine, så er chaufførerne selvfølgeligt fint klædt på.

Find en bil hos Bookaclassic

Hos BookAclassic kan du leje lange limousiner,
klassiske biler og lækre sportsvogne

  • Nem booking online via hjemmesiden
  • Flere hundrede køretøjer i hele Danmark
  • Meget konkurrencedygtige priser
  • Danmarks største udvalg af biler til alle anledninger

Se udvalget af flotte biler og limousiner

Udover limousineudlejning, så tilbyder Ørsted Limousine Service også udlejning af busser taxaer og minibusser. Det er særligt attraktivt for dig, hvis du også skal have kørt dine bryllupsgæster fra A til B på jeres specielle dag.

Kender du Ørsted Limousine Service?

Så fortæl om din oplevelse. Vi beskriver de enkelte limousineselskaber, så godt som muligt på hjemmesiden, men vi vil meget gerne have reelle erfaringer fra vores besøgende også. Så hvis du har kørt med Ørsted Limousine Service før, så brug et par minutter på at fortælle de gode og eventuelle mindre gode ting ved turen. Tak!

Besøg deres hjemmeside

VN:F [1.9.22_1171]
Var artiklen nyttig?
Rating: 3.7/6 (9 votes cast)
Ørsted Limousine Service har moderne limousiner, 3.7 out of 6 based on 9 ratings

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *