Fyns Limousine Service tilbyder eksklusive limousiner

Et af de førende limousineselskaber på Fyn hedder, Fyns Limousine Service. Virksomheden tilbyder blandt andet flere eksklusive hvide Lincoln limousiner, som kan fragte dig og dine gæster hvorhen I ønsker. Rigtig mange benytter Fyns Limousine Service, når de skal ud og køre i limousine i Odense, da de har en stor flåde af flotte limousiner, hvilket er særligt attraktivt, hvis man er sent ude.

Limousinerne bliver altid tilset inden de forlader garagen, så de er 110 % i orden, når de kommer frem til kunden. Alle limousiner fra Fyns Limousine Service bliver kørt af dygtige chauffører som til dagens anledning har i ført sig deres fineste tøj.

At køre i limousine er en stor oplevelse, uanset om det er i forbindelse med bryllup, galla, fødselsdag eller en anden anledning. Hos Fyns Limousine Service gør de deres ypperligste for, at dig og dine gæster får en god oplevelse I vil mindes med glæde.

Udover deres traditionelle lange limousiner, så kan Fyns Limousine Service også tilbyde ældre klassiske biler, som f.eks. en gammel Bentley fra 1954.

Har du kørt med Fyns Limousine Service?

Vi vil gerne være med til at hjælpe vores besøgende på rette vej, når de skal leje en limousine i Odense eller andre steder på Fyn. Derfor ville vi sætte stor pris på, hvis du ville skrive et par ord om din oplevelse med Fyns Limousine Service, hvis du allerede har kørt med dem. På forhånd tak for din hjælp!

Besøg deres hjemmeside

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *