Dybvad Taxi har en flåde på 28 køretøjer og limousiner

Dybvad Taxi blev grundlagt i Sæby i Nordjylland i 1981 af de to tidligere indehavere, Ole Wunderov og Birthe Wunderov. I 2007 overtog deres søn Martin Wunderov forretningen og han har udviklet Dybvad Taxi til at være en moderne virksomhed, der brødføder cirka 25 medarbejdere og har en flåde på 28 køretøjer. Dybvad Taxi er strategisk godt placeret i Sæby mellem Hjørring, Frederikshavn og Aalborg og derfor kan de servicere hele Nordjylland med deres eksklusive limousinekørsel til f.eks. bryllup, galla mv.

Udover deres flotte hvide limousine, så tilbyder Dybvad Taxi også buskørsel i blandt andet minibusser, taxakørsel og almindelig kørsel i personvogne i Nordjylland. Da Dybvad Taxi kun har en limousine til rådighed, så er det vigtigt, at være ude i god tid, hvis man ønsker at leje sin limousine igennem dem.

Hos Dybvad Taxi er service i højsædet. Med mere end 30 års erfaring i branchen er du sikker på at få en god oplevelse, hvis du lejer din limousine hos Dybvad Taxi.

Deres kundeservice har åbent 24 timer i døgnet, så du har altid mulighed for, at opleve deres gode service ved at give dem et ring eller sende dem en mail.

Har du erfaring med Dybvad taxi’s limousine?

Så vil vi meget gerne høre fra dig! Fortæl om din oplevelse med Dybvad Taxi til de andre besøgende, så din erfaring kan komme andre til gode.

Besøg deres hjemmeside

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *