Billund Limousine Service er et godt valg

Hvis dine kommende limousinetur skal foregå i Billund omegn, så er Billund Limousine Service en af de muligheder du har. Billund Limousine Service blevet stiftet i 1992 af Tommy Søgaard og lige siden dengang har kunden været i fokus ved hver eneste kørsel. Deres succes kan måles i antallet af glade kunder og derfor kan Billund Limousine Service i dag tilbyde Jyllands største udvalg af limousiner.

Hvis der er tale om en større opgaver, så kan de trække på en række samarbejdspartnere, der kan få opgaven til at gå op i en højere enhed.

Billund Limousine Service tilbyder både kørsel til private og virksomheder. Særligt populær er deres hvide (og lange) luksus limousiner, som bliver lejet til galla og andre festlige lejligheder. Udover deres ekstravagante limousine, så har de også en velholdt gammel Rolls-Royce som oser af stil. Drejer det sig om erhvervskørsel i Jylland, så kan Billund Limousine Service også tilbyder elegante biler indenfor det.

Hvis du er en af de danskere, der endnu ikke har kørt i en limousine, så bør du unde dig selv det. Gå eventuelt sammen med et par venner og splejs om turen. Start jeres aften i en luksuriøs limousine fra Billund Limousine Service og slut den f.eks. af i byen.

Del din viden om Billund Limousine Service

Vi har besøg af flere hundrede besøgende hver dag og alle vores gæster leder efter en limousine. Har de fundet herind, så er det helt sikkert fordi, de leder efter en limousine i Billund eller omegn. Derfor vil vi sætte stor pris på, hvis du vil dele din erfaring med Billund Limousine Service til glæde og gavn for alle de andre besøgende.

Besøg deres hjemmeside

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *